RB Webart
Image default
Business / Business Services

Online poster maken, nu met Jilster

Online posters maken kan nu met Jilster. Een poster ontwerp maken is vanaf nu niet alleen maar weggelegd voor mensen met een design achtergrond. Iedereen kan nu geweldige posters ontwerpen zelfs zonder grafische vaardigheden. Heb je wel eens naar prachtige posters op Facebook, Instagram of op straat of aan de muur bij vrienden en familieleden gekeken? En dacht je dan vaker dan eens bij jezelf: had ik zelf maar de vaardigheden om ook zoiets moois te maken? Dan zul je vast en zeker blij zijn te weten dat je met Jilster geen ervaren grafisch ontwerper hoeft te zijn om opvallende posters te maken. Met de hulp van Jilster, een online programma om posters te maken, heb je alles wat je nodig hebt. Heel eenvoudig in gebruik. Met Jilster kun je je creatieve potentieel ontsluiten en jouw boodschap met de wereld delen. Creëer, ontwerp, pas aan en geniet ervan om simpelweg verbluffende resultaten te creëren. Meer over poster maken online | gratis online programma van Jilster!

Een professioneel online poster maken ligt binnen handbereik

Online posters maken kan zoals gezegd met Jilster. Je kunt kiezen uit vele professionele lay-outs en meer dan voldoende fantastische foto’s. Alle onderdelen om de perfecte poster online te maken direct binnen handbereik. De online software geeft je de kracht van een geweldig ontwerp zonder gebruik te hoeven maken van ingewikkelde en ruimte verslindende ontwerpsoftware.

Hoe een online poster maken met Jilster?

Een online poster maken met Jilster gaat zoals al eerder in dit blog geschreven, heel eenvoudig.

  • Maak een account aan bij Jilster. Na het aanmaken van je account krijg je toegang tot de online software waarmee je aan de slag kunt.

  • Een poster maak je door te starten met een nieuw tijdschrift.

  • Bewerk alleen de cover van het tijdschrift.

  • Kies uit de vele sjablonen of gebruik je eigen foto’s en teksten.

  • Klaar! Bestellen maar.

Je zult zien dat je met Jilster geen ontwerper in de arm hoeft te nemen om ongelofelijk marketingmateriaal, edgy muziek affiches, trouwcadeaus, verjaardag geschenken en nog veel meer te maken! Mocht je er niet uitkomen, dan is er altijd nog de online handleiding van Jilster die je op de website kunt raadplegen.