RB Webart
Image default
Business / Business Services

Sales Channel – Aanschaffen van een printer op verschillende manieren

Sales Channel

Vaak komen mensen met de vraag of ze bij ons een printer kunnen aanschaffen. Dit kan bij ons, maar wel indirect. Dit gebeurt door middel van een offerte aanvraag waarbij leveranciers op basis van uw wensen de juiste printer uitzoeken. In dit artikel krijgt u informatie over het kopen, huren en het leasen van een printer. Schakel ook SAM Design in voor het onderhoud van uw computer. 

Printer kopen via Sales Channel

Het kopen van een printer is een grote investering wat u niet elke dag doet. Wij vinden het belangrijk om advies te geven bij het aanschaffen van een printer. Er zijn enorm veel opties en elke printer heeft zijn voor- en nadeel. Het is belangrijk om te kijken bij het kopen van een printer wat uw persoonlijke situatie is en wat uw merk voorkeur is. Er zijn diverse printers die u via Sales Channel kunt kopen: multifunctionele printer, plotter printer en kopieermachines. In de meeste gevallen is een multifunctionele printer de beste koop.

Printer huren bij Sales Channel

Een printer huren kan in sommige gevallen voordeliger zijn dan een printer kopen of leasen. Een printer huren is voornamelijk geschikt voor een korte periode. Wanneer u eenmalig of een aantal keer een printer nodig hebt is het verstandig om te huren in plaats van te kopen. Dit bespaart u heel veel geld.

Verschillende keuzes bij het leasen van een printer

Een printer leasen heeft aantal voordelen ten opzichte van kopen of huren. Bij het leasen van kantoorprinters heeft u bij ons twee keuzes: operationeel lease en financial lease. Hier zitten wel verschillen in. Bij operationeel lease betaalt u een maandelijks bedrag inclusief reparatie en onderhoud kosten. Bij financial lease betaalt u alleen een maandelijks bedrag voor het leasen van de printer. De reparatie en onderhoud kosten zijn voor u zelf. Het is daardoor belangrijk goed over uw keuze na te denken bij het leasen van een printer!

Sales Channel

Bent u opzoek naar een nieuwe printer en u wilt deze kopen, huren of leasen? Bij Sales Channel geven wij u advies hierover. Klik hier voor meer informatie over Sales Channel en neemt gerust contact met ons op!