RB Webart
Image default
Business / Business Services

VOIPZeker – 085 nummer als zakelijke telefonie

VOIPzeker

Bij VOIPzeker kunt u een zakelijk telefonie aanschaffen voor uw bedrijf, maar veel mensen hebben hier vaak nog vragen over. In dit artikel krijgt u te weten wat een 085 nummer is, wat een 085 tegenover een 088 nummer is en wat het verschil is tussen een 085 en een regio nummer. Bent u geïnteresseerd hierin, lees dan verder!

Wat is een 085 nummer?

Veel mensen weten niet precies wat een 085 nummer is. Een 085 nummer heeft betrekking op zakelijke telefonie als telefoonnummer voor uw bedrijf. Deze 085 nummers kunnen worden gekoppeld aan een VOIP platform. Dit houdt in dat heel het bedrijf verbonden is aan dit nummer. Het is belangrijk dat er een stabiele internet verbinding is, want u hoeft niet verbonden te zijn aan één locatie. U kunt uw telefoon overal mee naar toe nemen. U hoeft alleen maar verbonden te zijn met het internet. Bedrijven met een 085 nummer hebben een zakelijke uitstraling tegenover hun klanten!

Een 085 tegenover een 088 nummer

Veel mensen hebben de vraag wat het verschil is tussen een 085 en een 088 nummer. Er zit eigenlijk niet heel veel verschil in. Het verschil zit men in de aanvraag naar nummers. Bij een 085 nummer zullen de nummers apart aangevraagd worden. Bij 088 wordt dit in grote getallen gedaan. U zult minimaal 100 stuks moeten aanvragen of meer. Dit is daardoor eerder weggelegd voor grote bedrijven.

Verschil tussen een 085 en een regionummer

Een groot verschil tussen een 085 nummer en een regionummer is dat een 085 nummer niet geografisch gebonden is. Het 085 nummer is door heel het land hetzelfde en te zien. Dit heeft zeker voordelen, omdat dit professionaliteit uitstraalt voor het bedrijf.

VOIPZeker

Wilt u ook een professionele uitstraling voor uw bedrijf met een zakelijk nummer? Dit kan bij VOIPZeker. Voor meer informatie en contact gegevens, klik dan op VOIPZeker!

https://www.voipzeker.nl/