RB Webart
Image default
Business / Business Services

Schaftwagens

Schaftwagens voor iedere bouwplaats bij Brouwer Nijkerk

Schaftwagens zijn een onmisbaar onderdeel van iedere bouwplaats. Het is een plek waar bouwplaatsmedewerkers even kunnen bijkomen van hun harde werk en rustig kunnen eten en overleggen. Naast standaard schaftwagens, die direct uit voorraad leverbaar zijn, biedt Brouwer Nijkerk bouwbedrijven de optie om zelf een wagen samen te stellen.

Zelf schaftwagens samenstellen

Een rond of toch liever een plat dak? Houten of kunststof kozijnen? Vaste banken of losse stoelen? Bij Brouwer Nijkerk is het allemaal mogelijk. De schaftwagen is zo luxe te maken als de klant wenst door bijvoorbeeld extra wandcontactdozen of een 2-pits gaskomfoor om een maaltijd op te warmen. Daarnaast zijn de wagens in diverse RAL-kleuren leverbaar. Schaftwagens die door de klant worden samengesteld zijn, hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. Standaard wagens zijn direct leverbaar.

De wensen van de klant voorop

Brouwer Nijkerk streeft naar continue relaties met klanten door de lijnen kort te houden en een no-nonse aanpak. De behoeften van de klant staan centraal en Brouwer Nijkerk gaat graag aan de slag met suggesties van klanten om de schaftwagens nog beter te maken. Daarnaast kan de klant rekenen op een prima onderhoudsservice en heeft de mogelijkheid om online extra onderdelen voor de wagens bestellen.

https://www.brouwernijkerk.nl/schaftwagens/