RB Webart
Image default
Business / Business Services

Sportschool in Haarlem

Al langer op zoek naar een professionele sportschool in haarlem die alles te bieden heeft? Dan is Sportschool Haarlem dé aangewezen plek waar alles onder één dak te vinden is. Sportschool Haarlem heeft veel te bieden. Van een goed plan om gezonder te gaan leven tot een personal trainer of vitaliteitscoaching.

Vitaliteitscoaching
Deze coaching is er op gericht om meer uit je leven te halen dan dat je tot nu toe deed. Voldoende beweging, gezonde voeding en ontspanning zijn de basis-ingrediënten die kortgezegd de vitaliteitscoaching inhoud. Vitaliteitscoaching geeft balans in je leven.

Personal health plan
De sportschool biedt op het gebied van personal health plan een totaalpakket op maat aan. Helemaal toegespitst op jou lijf en mind. Er wordt een voedingsplan gemaakt en je wordt 2 x per week in de sportschool verwacht om een energieke small group workout te doen. Bewegen en toch lekker eten zorgen voor een aantal kilo’s minder en je gaat beter in je vel zitten.

Personal Trainer

Wij als sportschool zijn trots dat we een personal trainer aan het werk hebben die bij de beste 10 van Nederland behoort. Faziel Khodabaks geeft tijdens zijn trainingen ontzettend veel positiviteit en stimuleert je om mentaal en fysiek in korte tijd sterk te worden.

Wil je sportspecifiek gaan trainen of afvallen en spiermassa opbouwen? Faziel helpt je om je doelen te bereiken. Workout’s en voeding zijn de stokpaardjes van deze personal trainer. Hij weet je daar veel over te vertellen en geeft je de juiste adviezen. Wanneer je Faziel als personal trainer hebt dan ga je ook echt voor hem aan het werk. Hij legt alles op een simpele en vriendelijke manier uit en laat jou altijd voelen dat je goed werkt. Een small group training onder leiding van de personal training top 10 Faziel Khodabaks geeft je lichaam de spirit die het nodig heeft.

Personal training top 10

Door zelf hard te werken is Faziel in de top 10 van personal trainers in Nederland gekomen. Zijn enthousiaste benadering en gevarieerde funtrainingen, zijn motiverend en laten je steeds weer terugkeren naar de sportschool. Een aantal trainingen die aangeboden worden zijn:

  • Isanity training

  • Smal groups training

  • Bootcamp

  • Functioneel fitness

  • High intensity training

  • Crossfit

Ga de uitdaging aan en maak kennis met Faziel Khodabaks een van de beste personal trainers van Nederland.

 

http://www.train2release.nl