RB Webart
Image default
Business / Business Services

Verhuisbedrijf in Wageningen nodig?

Je bent bezig met verhuizen in Wageningen en je bent op zoek naar een verhuisbedrijf om dat te kunnen doen. Tasman Verhuur staat voor je klaar als verhuisbedrijf in Wageningen! Tasman Verhuur is de specialist voor jou in het verhuren van auto’s, busjes en verhuisbussen in Wageningen. We staan wel zeven dagen per week voor jou klaar om je te helpen als verhuisbedrijf in Wageningen, ook in omstreken! Verhuizen is vaak een lastige en stressvolle tijd omdat er ontzettend veel dingen moeten gebeuren, je hebt tijdelijk geen vaste woning en je moet super veel dingen regelen. Tasman Verhuur maakt dit proces als verhuisbedrijf in Wageningen graag voor jou makkelijker, zodat jij zorgeloos verder kunt gaan met verhuizen, terwijl wij het transport uit jouw handen nemen.

Tasman Verhuur: verhuisbedrijf in Wageningen

Tasman Verhuur heeft als verhuisbedrijf in Wageningen natuurlijk een verhuisservice om jou te helpen de verhuizing minder stressvol te maken dan het al is. Je kunt dus bij ons verhuisbedrijf in Wageningen niet alleen terecht voor een verhuiswagen, maar ook voor onze verhuisservice! Onze verhuisservice is verder niet duur, slechts 49 euro per uur voor een bus die twintig kubieke meter bevat en een chauffeur die ook verhuishulp is. Mocht jouw verhuizing echt waanzinnig groot zijn, dan is er ook nog de optie om een extra verhuishulp erbij te huren voor slechts 39 euro per uur. In deze prijs zit alles inbegrepen van btw en brandstof tot verhuismateriaal. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar als verhuisbedrijf in Wageningen, maar onze verhuisservice is alleen doordeweeks van maandag tot en met donderdag beschikbaar. Uiteraard worden files of pauzes niet bij de prijs die je uiteindelijk betaald ingerekend, wij zijn dan wel een verhuisbedrijf in Wageningen, maar ze zijn geen afzetters!

Kortom

Kortom, ben jij dus bezig met het verhuizen in of naar of van Wageningen en omstreken en heb je een verhuisbedrijf nodig? Bezoek Tasman Verhuur dan op onze website om zo snel mogelijk jouw verhuizing minder stressvol te maken. Tasman Verhuur is er voor jou, en wij helpen jou graag met jouw verhuizing!