RB Webart
Image default
Business / Business Services

3 manieren om bij Eindhoven te parkeren

Voor zij die het niet weten: Eindhoven heeft enkele oplossingen voor jou (met je voertuig) bij het reizen. Als je moeite mee hebt om iemand te zoeken die je auto kan terugrijden naar huis of om te passen op je auto wanneer je op reis bent, dan heeft Eindhoven 3 oplossingen daarvoor:

  1. Je kunt gebruik maken van de Velet Parking optie: dit is namelijk een service die een parkeerder oor je regelt. Je kunt zorgeloos rijden naar de juiste vertrekhal, waarna iemand van de service je wagen in ontvangst neemt. Verder hoef je je geen zorgen te maken. Je voertuig wordt geparkeerd (en zelfs gerepareerd als je daar om vraagt) en er wordt erop gelet tot je terug bent. Bij aankomst staat de parkeerder weer op je te wachten met het voertuig en de sleutels zodat je kunt instappen en wegrijden.
  2. Je kunt gebruik maken van de Parking van de luchthaven: De luchthaven biedt je de mogelijkheid je auto zelf te parkeren. Dit kun jij doen op een geschikte locatie waar het voertuig veilig kan blijven staan totdat je terug bent. Je kunt natuurlijk ook bij een van de parkeeraanbieders in de buurt om je auto achter te laten waarna je met de shuttlebus naar de vertrekhal gaat.
  3. Parkeren en geld verdienen: een optie die ook nog geld oplevert zolang je weg bent. Met deze service kun je, uiteraard met verzekering, je auto laten verhuren aan derden. Daarvoor is er een bedrijf op de luchthaven aanwezig. Het gaat voor een gemiddelde vergoeding van 30 euro.

Parkeren bij Eindhoven hoeft dus niet meer moeilijk te zijn. Zoek vooral bedrijven op die zich bezighouden met parkeer aangelegenheden op de luchthaven. Dan heb je keuze zat!

https://www.parkereneindhovenairportnl.nl/