RB Webart
Image default
Business / Business Services

Kunststof producten laten maken bij SPF Plastics

U heeft natuurlijk al gehoord van kunststof producten laten maken bij HSV-tmp, maar heeft u al eerder van SPF Plastics BV gehoord? Wij zijn een bedrijf met al bijna 55 jaren aan ervaring op het gebied van het spuitgieten van kunststoffen. Wij zijn in staat op alle mogelijke vormen van spuitgieten mogelijk te maken voor uw kunststof producten. Wij zijn namelijk ook dol op kunststof, en alles wat ermee te maken heeft. Onze medewerkers zijn net zo enthousiast als die bij HSV-tmp, zo niet nóg enthousiaster! Wij specialiseren ons vooral in het spuitgieten van producten die op maat gemaakt worden, ongeacht welke branche ze voor gebruikt worden. We kunnen zelfs eindproducten en halffabricaten spuitgieten in allerlei soorten gewichten.

Waarom kunststof producten laten maken door SPF Plastics?

Waarom zou u nou juist kunststof producten laten maken door SPF Plastics, en niet een ander bedrijf zoals HSV-tmp? Het antwoord is simpel: wij gebruiken voor het spuitgieten van kunststof producten uitsluitend materiaal van de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Op die manier zijn onze klanten verzekerd van een eindproduct met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk verschilt het per product wat de eisen zijn aan het materiaal. Daarom gebruiken wij ook verschillende kunststof materialen, zoals polypropyleen, polyethyleen, polyamide en een heleboel andere soorten materialen. Voor onze klanten halen we gewoon alles uit de kast!

Met SPF Plastics in zee gaan

Zou u graag willen weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in het spuitgieten van kunststof producten? Neem dan contact met ons op! We staan u graag te woord via de telefoon, of via de email. Wanneer u dat doet, kunnen wij meteen met u gaan meedenken over uw kunststof product. We kunnen u dan meteen adviseren over de vorm, de beste techniek en de materialen. U kunt er zelfs van verzekerd zijn, dat we gebruik maken van een concurrerende prijs. Wilt u graag met ons contact opnemen? Wij ook met u! neem een kijkje op onze website, en zoek daar ons contactformulier op. Daar staat ons telefoonnummer in, en ook ons e mailadres. We kijken ernaar uit!