RB Webart
Image default
Business / Business Services

De voordelen van een Ayahuasca ceremonie!

Naar alle waarschijnlijkheid gaat er bij jou geen belletje rinkelen als ik het heb over een Ayahuacsa ceremonie. Dit komt doordat het nog een vrij onbekend begrip is en niet heel veel mensen de exacte voordelen ervan inzien. Om deze reden is het Innerlijke-reis gelukt om een enorm uniek concept te ontwikkelen wat ze dus Ayahuasca noemen. In deze blog deel ik graag wat meer informatie hierover, maar belangrijker vind ik dat mijn eigen ervaring met Ayahuasca bij Innerlijke-reis naar boven komt en dat dit voor jou duidelijk wordt.

Mijn ervaring met Ayahuasca bij Innerlijke-reis

Bij Innerlijke-reis heb ik dus een Ayahuasca sessie gehad in de vorm van een ceremonie. Het is een beetje gericht op ontwikkeling op persoonlijk en spiritueel vlak, maar ook emotionele en fysieke heling zijn zeker niet weg te denken uit de voordelen van een Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke-reis. Mocht je bijvoorbeeld last hebben van fysieke klachten of verslaving dan is het mogelijk om gewoon zo snel mogelijk contact op te nemen met Innerlijke-reis om ervoor te zorgen dat de problemen worden verholpen. Depressie, angst of posttraumatische stress zijn slechts een aantal voorbeelden van zaken waarbij een Ayahuasca ceremonie bij kan helpen. Innerlijke-reis weet precies op welke manier ze jou hierbij kunnen helpen om ervoor te zorgen dat het weer beter gaat met je en er weer op een beter manier bovenop komt. Je kunt weer genieten van het leven, mijn ervaring is dat ik weer kon genieten van het leven!

Meer weten?

Uiteraard heb ik niet heel erg veel gedeeld over de ervaring die ik heb bij Innerlijke-reis. Dit komt doordat ik vind dat je het gewoon zelf moet ervaren en er niet te veel verwachtingen aan moet koppelen. Zo weet je precies op welke manier alles gaat verlopen en dit reduceert het effect kan ik je alvast vertellen! Innerlijk-reis kan deze gedachte bevestigen en ervoor zorgen dat de vele voordelen die reeds benoemd zijn worden behaald en dat men ervoor zorgt dat de Ayahuasca een succesvol project wordt! Je moet niet twijfelen, maar gewoon contact opnemen met Innerlijke-reis!