RB Webart
Image default
Business / Business Services

Beschermende atmosfeer om uw product mee te verpakken

Waarom zou u uw producten map moeten verpakken?

Wanneer u een producent bent van verschillende producten, dan wilt u natuurlijk dat uw producten zo goed mogelijk verpakt zijn. Wanneer producten goed verpakt zijn onder beschermende atmosfeer kunnen hier geen bacteriën bijkomen die het product zouden kunnen bederven. Daarom is gas verpakken erg belangrijk. Ieder gas werkt dus bacterieremmend, zodat de houdbaarheid van een product verlengd wordt. Stikstof, zuurstof en koolstofdioxide worden het meest toegepast bij map verpakken.

Wat gebeurt er als het product gas verpakt is?

Door uw product gas te verpakken met koolstofdioxide wordt de pH-waarde van het product verlaagd doordat het gas doordringt in de biologische membranen. Daarmee verandert het gas ook de functie en doorlaatbaarheid van het product. Door het oplossen van het gas kan er een schijnvacuümeffect optreden. Tevens kan het product ook verpakt worden met zuurstof. Ee nadeel is van zuurstof is dat het een chemische afbraak veroorzaakt. Echter zorgt zuurstof er wel voor dat het gesneden vlees zijn natuurlijke kleur behoudt en dus niet verkleurd. Stikstof is een hele goede vervanger van zuurstof. Zo wordt stikstof veelal gebruikt om oxidatie tegen te gaan en het schijnvacuümeffect te voorkomen. Door deze stoffen in te zetten bij het verpakken van uw producten, wordt deze verpakt onder beschermde atmosfeer.

Waarom wij de beste zijn op het gebied van industrieel gas?

Van het gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept. Wij creëren een concept dat speciaal op al uw wensen is afgestemd. De basis hiervoor zijn de eigenschappen van het betreffende gas, toepassing en de algemene omstandigheden op de plaats van gebruik. Bij ons bent u aan het juiste adres, onze ingenieurs en technici ontwikkelen met kennis en perfectie de juiste en nieuwste oplossing voor al onze klanten. hiermee kunnen wij onze klanten een grote voorsprong verschaffen op hun concurrentie.

http://www.westfalengassen.nl/