RB Webart
Image default
Business / Business Services

Boek een ruimte in dit hotel voor vergaderingen en symposia

Een mooie, zakelijke ruimte vinden voor een vergadering, symposia, overleg, congres of een andere zakelijke gelegenheid kan best lastig zijn. Vaak is een ruimte de klein of juist veel te groot, niet zakelijk genoeg aangekleed of gewoon te duur om af te huren voor een bepaald aantal uren. Hotel BonAparte beschikt over verschillende zalen met een mooie aankleding, die zeer geschikt zijn voor deze gelegenheden. Er zijn zalen beschikbaar voor verschillende hoeveelheden gasten, zodat er altijd genoeg ruimte is voor de gasten. Er zijn dus zowel ruimtes af te huren voor kleine groepen, maar ook voor grote gezelschappen.

Compleet verzorgde congressen en symposia

Wanneer je bij dit Achterhoekse hotel een ruimte afhuurt, is er ook de mogelijkheid om een hapje en een drankje erbij te bestellen. Zo heb je een geheel pakket in één. Wanneer je arriveert op locatie hoef je je niet druk te maken om de aankleding van de ruimte, de indeling en een hapje en een drankje: dit alles wordt geheel verzorgd door het hotel. Je kunt via de telefoon of mail doorgeven wat je voorkeuren zijn, en het hotel Achterhoek zal zorgen dat je wensen zo goed mogelijk vervuld worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken of alles wel in orde is. Je kunt met een gerust hart rekenen op Hotel BonAparte wanneer je een vergaderruimte hebt gereserveerd.

Waarom een externe ruimte afhuren?

Wanneer je met een speciaal gezelschap gaat zitten is het heel waardevol om over een keurige, nette en zakelijke ruimte te beschikken voor vergaderingen en symposia. Dit straalt klasse uit en zal zeker gewaardeerd worden door het speciale gezelschap. Daarnaast kan bijvoorbeeld een brainstormsessie veel waarde hechten aan de locatie. In de Achterhoek word je aan alle kanten geïnspireerd tot nieuwe ideeën en oplossingen.

http://www.hotelbonaparte.nl