RB Webart
Image default
Business / Business Services

Computerreparatie in Purmerend gezocht?

Wanneer je je pc of laptop gerepareerd wil hebben, kun je hiervoor natuurlijk altijd je handig neefje inschakelen. Je weet wel, dat neefje dat al een keer zijn eigen laptop heeft opengeschroefd om een defect te verhelpen. Als je de reparatie van je pc of laptop echter liever overlaat aan een professional, kun je beter even verder kijken. Ben je dus op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in computer reparatie, liefst in of in de omgeving van Purmerend? Gewoon, omdat je daar woont? Dat komt goed uit, want in dit artikel geven we je wat tips die je zoektocht naar een Purmerends bedrijf een stukje gemakkelijker zullen maken.

Zoek met Google

Als je een van de veelgebruikte zoektermen als ‘Computerreparatie Purmerend’ of ‘Laptopreparatie Purmerend’ in de zoekbalk op Google.nl invoert en daarna op ‘Enter’ drukt, volgt er al snel een overzicht van zoekresultaten met professionele (en minder professionele) bedrijven in en om Purmerend. Deze zoekresultaten zijn te verdelen in 3 categorieën, te weten:

  1. De Google Adwords-resultaten: deze staan helemaal bovenaan in Google;

  2. De Google Maps-resultaten: deze staan onder de Google Adwords-resultaten;

  3. De Reguliere Google-resultaten: deze staan onder de Google Maps-resultaten.        

De Google Adwords-resultaten

De Google Adwords-resultaten in Google worden steeds belangrijker. Bedrijven die in Adwords vermeld staan zijn bereid voor die vermelding te betalen. Dit wil niet meteen zeggen dat de resultaten helemaal geen waarde hebben. Integendeel: bedrijven betalen voor elke keer dat een (potentiële) klant op hun link klikt en zoiets heeft uiteraard alleen zin als ze iets aanbieden wat jouw interesse heeft: in dit geval computerreparatie in (de buurt van) Purmerend.

De Google Maps-resultaten

De Google Maps-resultaten worden weergegeven in de vorm van een kaartje van Purmerend. Als je op het kaartje klikt, wordt dit vergroot. De verschillende rode stippen geven de adressen aan waar je terecht kunt voor het laten repareren van je pc of laptop. Meer informatie over elk afzonderlijk adres krijg je door op een stip te klikken. De namen van de diverse bedrijven worden onder het kaartje nog eens apart weergegeven. Onder die namen vind je weer een link naar Google Recensies.

De Reguliere Google-resultaten

De Reguliere Google-resultaten vin je onder het kaartje van Purmerend. Die resultaten nemen tegenwoordig een minder prominente plek in dan voorheen, maar zijn gerangschikt op relevantie en populariteit van de website.

Kijk wat anderen vinden

Zoals je net al hebt kunnen lezen vind je onder de bedrijfsnamen die in Google Maps staan een link naar Google Recensies. Die recensie worden weergeven met een gele ster of meerdere gele sterren. Daarnaast kunnen mensen een beoordeling in hun eigen woorden toevoegen. Hoewel de recensies niet door Google worden gefilterd, is de waarde van de niet altijd even groot. Medewerkers of vrienden van medewerkers van het bedrijf kunnen namelijk ook een extreem positieve review over het bedrijf schrijven en andersom kan iedereen die het bedrijf kwaad wil doen vrijwel ongestraft iets negatiefs plaatsen. Meestal heb je het echter wel door wanneer een recensies echt is en wanneer niet.

Computerspecialisten in Purmerend

Hieronder volgt een aantal gerenommeerde pc- en laptopreparateurs in en om Purmerend. Natuurlijk zijn er veel meer te vinden, maar dit zijn een paar bedrijven met een gegarandeerd goede reputatie.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat zich niet in Purmerend bevindt, maar wel een serieuze optie is, omdat je je kapotte computer gratis verzekerd op kunt sturen. Het team bestaat uit deskundige reparateurs die van alles weten en je van dienst kunnen zijn op het gebied van het installeren, het repareren en het vervangen van alle soorten pc’s, laptops en Macs voor zowel particulieren als bedrijven.

RS Computers BV

RS Computers BV is een computerreparatiebedrijf met winkel dat wel gevestigd is in Purmerend en gespecialiseerd is in het repareren van notebooks, pc’s en tablets.

We hopen dat de tips en adressen die we je in dit artikel hebben gegeven je echt verder hebben geholpen. Veel succes bij het vinden van het voor jou juiste computerreparatiebedrijf!

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/