RB Webart
Image default
Business / Business Services

Alles over Nissan auto’s

Nissan is een Japans automerk dat al sinds 1933 actief is met het bouwen van motoren. In het begin werden de auto´s verkocht onder de naam Datsun. Later, in 1983 werd de naam Nissan gebruikt. Tegenwoordig zijn Nissan en Renault samen gaan werken. Zodoende konden de kosten omlaag en de verkoopcijfers omhoog.

 

Meer dan alleen personenwagens

Nissan maakt zowel personenwagens, terreinwagens en bedrijfswagens. De bekende modellen personenauto´s zijn de Pixo, Note, Micra, Quashqai, Juke, Leaf en 370Z. Van de terreinwagens zijn dit de X-Trail, Pathfinder en Murano. De bedrijfswagens waaronder busjes zijn de NV200, Primastar, NV400 en NT500.

 

Modellen welke al lang niet meer worden gemaakt zijn de Sunny, Cherry, Almera, Bluebird, Primera, Terrano, Patrol en Interstar.

 

De Nissan Micra

Een van de kleinste Nissan modellen is de Micra. Dit type bestaat tevens het langst en heeft vele facelifts doorgemaakt. Tegenwoordig kun je de nieuwe Micra kopen voor een goede 15.000 euro en heeft hij een serieuze afmeting aangenomen. De Micra is tegenwoordig een high tech auto welke voorzien kan worden van een Intelligent Around View Monitor. Dit is een parkeerhulp welke 360 graden rond de auto kan kijken. Zo wordt er niet alleen gelet op andere obstakels zoals geparkeerde auto’s maar ook op andere weggebruikers die je naderen. De Micra is zelfs uit te rusten met verkeersbordenherkenning, dodehoek alarm, hulp bij het starten op een helling en grootlicht met adaptieve dimstand. De hoofdsteunen kunnen worden voorzien van speakers waardoor de beleving van muziek naar een nog hoger niveau wordt getild. Dit is het Bose personal pakket. De Nissan Micra is bovendien te voorzien van een personal touch waarbij je zelf bepaalt welke onderdelen welke kleur krijgen. Daarbij kun je kiezen uit meer dan 10 verschillende kleuren en looks.

 

Nissan verkopen

Wil je jouw Nissan verkopen en plaats maken voor een andere auto of meer financiële ruimte? Verkoop dan je auto gratis en snel bij de autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen. Daar ontvang je namelijk gratis het hoogste bod, afkomstig van een van de 5000 RDW erkende autobedrijven. Verkopen is 100% safe en kosteloos. Weten wat jouw Nissan waard is? Kom dan snel langs.