RB Webart
Image default
Business / Business Services

Dozenhal heeft een mijn kartonnen dozen een unieke kant gegeven!

Ik heb laatst bij Dozenhal super mooie kartonnen dozen ontvangen! Mijn bedrijf is online en verkoopt allemaal verschillende nerd spullen zoals, posters van bepaalde spelletjes, beelden, merchandise en nog veel meer! Omdat het een online shop is, moet ik via de post alles versturen naar mijn klanten. Helaas waren de kartonnen dozen die ik had bijna op en moest ik nieuwe bestellen. Het oude bedrijf bestond niet meer waar ik die haalde dus moest ik op zoek naar een ander bedrijf!

Op zoek naar een bedrijf die de juiste maat Kartonnen dozen kan leveren

Op het internet zijn er genoeg bedrijven die verschillende soorten kartonnen dozen verkopen. Maar de meeste bedrijven hebben niet alle maten of grootte beschikbaar die ik als bedrijf nodig heb. Ik heb specifieke maten nodig die niet zo gemakkelijk te verkrijgen zijn. Hierdoor raakte mijn opties op met het via internet bestellen. Want de meeste bedrijven hadden wel verschillende opties, maar niet de juiste die ik nodig had. Bovendien vroegen sommige bedrijven belachelijke prijzen voor de dozen die ik wilde. Wat ik ook wilde was een eigen design op de dozen laten maken om duidelijk te maken dat het een pakketje van mijn winkel was. Daar vroegen ze ook niet normaal veel geld voor. Gelukkig kwam ik snel op de website van Dozenhal terecht!

De service van Dozenhal

Op de website van Dozenhal kon ik via hun zoekmachine kijken of zij wel de maten hadden die ik zocht. Na een tijdje zoeken hadden ze die uiteindelijk en was ik helemaal blij! Ook de prijs die ze erom vroegen was niet te duur. Nu was het dus kijken of het mogelijk was om een eigen design op te krijgen. Dit was zeker mogelijk en de prijs die was veel goedkoper dan bij de andere bedrijven! Dus heb ik bij Dozenhal mijn dozen besteld en kreeg ze al na een dag binnen! Wat een snelle service en alles klopte! Ik ga zeker vaker bij hen mijn dozen bestellen!

Contact

Wilt u ook goede kwaliteit dozen bestellen bij Dozenhal? Bekijk dan het volledige assortiment op www.dozenhal.nl.