RB Webart
Image default
Business / Business Services

Eiken vloer

In ons nieuwe huis huis hadden wij het liefst een eiken vloer gehad. Met mijn vrouw ben ik jaren op zoek geweest naar een huis. We zijn starters en het is ontzettend moeilijk gebleken om iets te vinden in Nederland op dit moment. De prijzen rijzen de pan uit. Daarbij is het aanbod zeer beperkt. Er heerst een enorme krapte op de woningmarkt, en een nieuwbouwwoning kopen is voor ons financieel onhaalbaar gebleken. De financiering daarvan is onmogelijk rond te krijgen. Zodoende hebben we besloten om iets te kiezen wat niet geheel onze smaak bleek , maar wat we in de loop der jaren naar onze smaak konden omtoveren. We hebben daarin echt een compromis gesloten. Het huis zelf, de indeling, de oppervlakte en de locatie waren zeer naar onze smaak. Echter waren de keuken en de vloer totaal niet wat we zochten. Je weet dan, dat na de aankoop de kosten nog gaan oplopen. Daarbij heb je nog een poos te kampen met de stress en overlast die een verbouwing met zich meebrengt. Onze grote wens was namelijk een huis met een eiken vloer. Een eiken vloer geeft een huis namelijk een warme en sfeervolle uitstraling. Na enig zoeken bleek dat er voor de eiken vloer een bedrijf met kop en schouders bovenuit stak.

Eiken vloer bij Bax Houthandel

Een geschikte eiken vloer koop je bij Bax Houthandel. We hebben 4 vestigingen in Nederland en is daarmee nooit ver weg. Een eiken vloer bij Bax Houthandel is vele malen goedkoper dan bij andere leveranciers. Dat komt namelijk omdat Bax Houthandel alles zelf produceert. Er is dus geen sprake van tussenhandel die de prijs onnodig opdrijft. De showroom in Barneveld is dan ook zeer de moeite waard. Hier wordt al gauw duidelijk dat Bax Houthandel ambachtelijk en vakkundig te werk gaat. Een eiken vloer koop je daarom bij Bax Houthandel.

Advies

Een eiken vloer koop je bij Bax Houthandel. De keuze voor een eiken vloer doe je weloverwogen. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het aanleggen en onderhouden van een eiken vloer. Neem daarom eerst contact op voor advies over een eiken vloer. Een bezoek aan de website biedt de mogelijkheid om via de chat de nodige informatie in te winnen. Uiteraard kan je ook gewoon bellen met Bax Houthandel. Bax Houthandel is de aangewezen partij voor de aanschaf van een eiken vloer.