RB Webart
Image default
Business / Business Services

Het leukste cadeau voor mensen die 25 jaar getrouwd zijn

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd is? Overweeg eens om een glossy cadeau te doen van Jilster! Een glossy biedt ontzettend veel mogelijkheden en is erg leuk om te geven én om te krijgen! Een glossy is eigenlijk een soort tijdschrift waar plaats is voor de leukste herinneringen. Door de leukste herinneringen te bundelen met tekst en foto’s creëer je een tijdschrift om nooit te vergeten!  In 25 jaar tijd is er natuurlijk ontzettend veel moois gebeurd, al deze herinneringen kunnen bijvoorbeeld chronologisch worden gebundeld in de glossy als cadeau voor het 25-jarige huwelijk.

25 jaar getrouwd en dan zo’n origineel cadeau

Heeft u nooit eerder gedacht aan een glossy als cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd is? Logisch! Vaak geven namelijk enkel wat meer standaard cadeaus aan huwelijksparen. Door een glossy te geven, geeft u een erg origineel cadeau waar het huwelijkspaar erg blij mee zal zijn. Veel mensen zijn u al voorgegaan en wij krijgen steeds te horen dat iedereen dit cadeau erg origineel vond en blij was het te krijgen.

Erg makkelijk om een glossy te maken

Bent u bang dat het lastig is om een glossy te maken? Dit is nergens voor nodig! Jilster helpt u tijdens het hele proces van het maken van de glossy. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat dit niet zal lukken. Wij zijn alleen maar tevreden als u ook helemaal tevreden bent. Daarnaast is het via onze website mogelijk om zelf een glossy samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit onze standaard opmaak mogelijkheden of zelf uw glossy helemaal samenstellen zoals u dat wilt!

De definitieve glossy

Breng gerust een kijkje aan onze website www.jilster.nl om te zien wat alle mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag bij het ontdekken hiervan en hopen u te mogen helpen met het samenstellen van uw glossy voor het bruidspaar dat 25 jaar getrouwd is. Daarnaast zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent. Wij sturen u namelijk eerst een proef glossy op, zodat u nog wijzigingen aan kunt brengen of de definitieve glossy kunt laten afdrukken.