RB Webart
Image default
Business / Business Services

Schouten Advocaten in Zeist

Schouten Advocaten in Zeist bestaat al sinds 1974. Wij richten ons niet alleen op particulieren, maar ook op ondernemers. Door de jarenlange ervaring met diverse bedrijven hebben wij ons ook de kunst van het ondernemen eigen gemaakt. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons in goede handen.

Schouten Advocaten is voor iedereen

Bij Schouten Advocaten wordt vooral nadruk gelegd op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Wij zijn een echt familiebedrijf. Sommige andere familiebedrijven komen speciaal om die reden dan ook naar ons toe. Wij begrijpen wat de dynamiek is van een familiebedrijf en snappen als geen ander wat dit allemaal met zich meebrengt. Natuurlijk zijn andere bedrijven bij ons ook van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten. Wij kunnen u helpen bij procederen, bedrijfsadvies en onderhandelen. Particulieren die op zoek zijn naar een advocaat om hen te helpen met juridische problemen zijn bij ons ook in juiste handen. Wij beogen duidelijkheid, houvast en snelle en goede oplossing. Wij kunnen particulieren bijstaan en adviseren bij alimentatie, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, echtscheidingen, erfrecht, grondzaken, onteigening en planschade, personen en familierecht en vastgoedrecht.

Kwaliteit en snelheid

Bij ons staan kwaliteit en een snelle doorlooptijd van zaken voorop. Vanuit ons advocatenkantoor in Zeist werken wij samen met mensen in heel Nederland. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en zorgen ervoor dat wij goed bereikbaar zijn. Zo kunt u ons altijd mailen met u probleemanalyse of direct telefonisch contact opnemen voor een afspraak. Vaak kunt u een bespreking al op korte termijn met ons inplannen.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit is het motto dat Schouten Advocaten hanteert. Wij proberen altijd een oplossing op maat te vinden en vinden deskundigheid en betrouwbaarheid hierbij erg belangrijk. Wij beschikken over een uitgebreide juridische database voor literatuur en jurisprudentie. Onze kennis is daardoor altijd goed op orde. We werken ook nauw samen met deskundige accountants, belastingadviseurs en notarissen die zo nodig kunnen worden ingeschakeld voor uw oplossing op maat. Door onze deskundigheid, snelle en goede oplossingen, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak, kunt u bij ons uitgaan van de beste hulp!