RB Webart
Image default
Business / Business Services

Het grootste aanbod in raamdecoratie vindt u bij Ambifloor!

Bent u uw oude gordijnen zat en wilt u iets nieuws als raamdecoratie? Dan bent u bij Ambifloor aan het juiste adres. Ambifloor is de specialist als het gaat om vloeren en raambekleding. Zij weten precies waar ze het over hebben en helpen u graag met het adviseren voor uw huis. Met een breed en groot assortiment is Ambifloor de beste keuze om te maken! Meer over Ambifloor raamdecoratie Veenendaal.

Wat voor soorten raamdecoratie verkoopt Ambifloor?

Bij Ambifloor hebben we een groot assortiment vol met verschillende soorten raamdecoratie om uit te kiezen. Met leuke, vrolijk en moderne printjes is er voor iedereen wel iets te vinden bij Ambifloor. U kunt kiezen uit de volgende producten: Vouwgordijnen, Rolgordijnen, Silhouttes, Horren, Facette shades en nog veel meer. Met de gordijnen hebben we erg veel opties waar u uit kan kiezen. Met onze exclusieve stoffen collectie voor de soorten gordijnen heeft u altijd iets unieks in huis dan een ander. We kunnen er zelfs voor zorgen dat gordijnen op afstand kunnen worden bediend. Hiervoor gebruiken we een automatisch gordijnen voor en een afstandbediening. U selecteert op de afstandsbediening of hij dicht moet of niet helemaal en de gordijnen doen het werk! Zo gemakkelijk was het nooit geweest! Bovendien komen wij van Ambifloor dit systeem helemaal installeren bij uw thuis en leggen deze uit voor u!

Meer producten?

Bij Ambifloor verkopen we niet alleen maar spullen voor ramen of gordijnen, maar nog veel meer! Zoals vloerbedekking voor uw eigen vloer in huis. Van tapijten tot laminaat, wij helpen u graag met het adviseren voor een keuze en helpen ook met het inleggen van het product in uw eigen huis. Wij willen u de beste service geven die wij kunnen aanbieden als bedrijf!

Kom eens langs!

Wilt u zelf alle gordijnen en stoffen bewonderen in de winkel van Ambifloor? Kom dan gerust langs in de winkel. Deze is gevestigd in Veenendaal en is makkelijk te vinden. Woont u niet in de omgeving van Veenendaal? Dan kunt u gerust op de website van Ambifloor kijken wat ze u allemaal kunnen aanbieden! Hopelijk zit er iets tussen voor uw huis!